P

Uued moodsad korterid rahulikus Ülenurmes

Hinnad ja plaanid Galerii

Paruni 17, Ülenurme

Kvaliteetne elukeskkond

Looduskaunis Ülenurmes valmib 2018 aasta märtsis UUS kolmekordne korterelamu Paruni 17. Korterid asuvad Ülenurme aleviku südames, kus kõik vajalik on läheduses. Vaata lähemalt: asukoht

Kaunis arhitektuur

Ehitise lahendus on omanäoline ning oma välisilmelt haakub see Paruni 2 ja Paruni 4 ridaelamutega. Maja peamine fassaadikate on horisontaalne ja vertikaalne laudis, mis viimistletakse raudvitroliga hõbehalliks, aktsenti lisavad kortermaja otsades olevad värvitud fassaadiplaadiga pinnad. Korterelamu ehitamisel kasutatakse kvaliteetseid ehitusmaterjale nii välis- kui ka siseviimistluses.

Läbimõeldud ruumilahendus

Kortermaja on projekteerinud Kauss Arhitektuuribüroo. Kõik korterid on läbimõeldud ning funktsionaalsed. Keldrikorrusel asuvad panipaigad ja jalgrataste hoiuruum. Igale korterile on olemas parkimiskoht.

Kuni neljatoalised korterid

Esimesel korrusel asuvad valgusküllased kõrgete lagedega neli  korterit, millest kaks korterit on 2-toalised ning üks 3-toaline ja üks  4-toaline korter.  2-toaline ja 4-toaline korter asuvad korterisiseselt eritasapindadel. Kõikidel korteritel on terrass, millelt saab otse minna välja muruplatsile.

Teisel korrusel asuvad hubased viis korterit: üks 1-toaline korter, kaks 2-toalist ning kaks 3-toalist. Kõikidel korteritel, peale ühetoalise, on rõdu.

Kolmandal korrusel asuvad suurepäraste vaadetega neli korterit: kaks 3-toaline, üks 2-toaline ja üks 4-toaline korter. Kõikidel korteritel on rõdu.